aku n dia....

Daisypath - Personal pictureDaisypath

ijab & kabul kami....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

L.A.Y.A.N <<<@

Friday, January 29, 2010

...hmmm....

jiwa kaco la 2,3 arini..huhuhu...
mcm2 benda dlm otak ni..huhuhu..
jiwa aku kacooooo!!!!
hhhahahha..relax2...tarik nafas....
akkekkeke..
idup mesti enjoy wpun kpala kusut...
hmmm...individu yg same tp dlm jangka masa tertentu pasti
ade yg berubah..mkin xboleh ditegur..mkin cpt melenting...
ahhh..abaikan...lalallala.
nk saving duettt..nk follow ayh n maa g bercuti kt sarawak nnti~~~
lallalala...percutian famly... :P
sape2 xmalu,meh la join...kahkahkah..
tp abg aku kt sane cm xbrape sudi menyambut kdtgn kami..wakakkaa..ape xnye,kawasan dia dlm utan...tp kami tetap nk g jgk...wakakakka..
hmmmmm...
hmmmmmmmm..
hmmmmmmmmmm..

Thursday, January 21, 2010

.....2010...

...setelah lama aku tak mengedit blog ni..tetiba rini terpggil tuk update..
hmmmm..rasanye xterlambat lg tuk aku ucpkan selamat tahun baru 2010..
hmmm di awal kemunculan angka 2010 lalu,terlalu byk hal yg telah berlaku kpd diri aku..
yg memerlukan aku mengcekalkan hati ini...satu per satu berita yg aku dpt...hahhaha..salah satu drnya aku telah dikejutkan kene pindah ke poslaju cheras last minutes.bayangkan aku xde pape persediaan pun..huhuhu..umah sewa lg...ya ALLAH...hanya Engkau sj y tahu apa yg aku rasa..nga keadaan offce baru yg ceruk nya..aku memerlukan trnsport tuk ke offce..huhuuhu...
dugaan dtg lg bila umah sewa sgt2 susah tuk dptkan...huhuhu..aku berpaksa berulang alik ke cheras tuk mencari umah sewa..bilik sewa byk tapi nga indon2 yg da kawen....oh tidakkkk!!!!
huhuhu..nasib pkcik kambing sanggup turun kl berturut2 selama 2 mggu semata2 tuk tlg aku berpindah..huhuhu..thanks alot2 my dear..huhuhu..jasamu akn ku kenang sampai akhr hayat..insyallah..amin...thanks jg tuk pkcik n mkcikku yg byk tlg aku...juga tuk sahabatku finas n lin yg menolong aku time angkut barang..huuhuhu..suasana sgt2 sedih time aku n finas nk berpisah..huuhuhu :( kami same2 sewa umah n roomate selama 1 thn..sama2 share cerita n masalah..huhuhu..aku xmo nangis tp finas wt aku nangis jgk..huhu sobsobsob..sedih sgt2..huhuhu..free show disaksikan oleh pkcik kmbing..huhuhu..finas...i luv u so much..thanks alot 4 evrything..xterbalas segala jasa baik awk..huhuhu. :(..
free show kali kedua berlaku pd hari yg sama bila dh siap pndahkan barang2 offce..aku n pkck kambing nk anto lin kt lrt pandan jaya..huhuhu..lin berjaya menjatuhkan airmataku buat kedua kalinye nga bersaksikan pkcik kmbg...huhuhu..ya ALLAH..tabahkan hati hambaMU ini dlm hadapi dugaan drMU..aku yakin dan percaya apa yg ENGKAU lakukan pasti ada hikmahnya...
setelah 2perpisahkan yg berlaku,perpisahan tuk ke3 pd hari yg masa mbuatkan aku xdpt tuk menahan kesedihan dlm diri..aku sedih..sgt2 bila aku terpaksa duk kt umah sewa baru tanpa kenal sesiapa pun di bumi CHERAS...kene lapor diri esknya di poslaju cheras tanpa sape2...
ya ALLAH..time tu hanya esakan aku y kedengaran...pkcik kmbing diam mbisu bila tgk keadaan aku..cuba dipujuk..tp xberjaya.. :P makin rancak aku buat free show...tp aku terpaksa redha org2 yg berada disekeliling aku perlu pulang ke tmpat masing2 cz diorg punyai haluan sndri..huhuhu..antara rela @ X aku terpaksa akur tuk biarkan pkcik kambing pulang ke palong...maka bermula la episod baru kehidupan aku di pandan height,cheras n poslaju cheras pd 10jan2010...walau apa berlaku sekalipun aku mesti tabahkan diri,cekalkan hati serta kuatkan semangat dlm mengharungi segala apa yg bakal aku hadapi...belaja tuk berdikari nga kaki sendri yg di anugerahkan oleh NYA...
alhmdllah,setelah 2 mggu aku berada di sini, aku smakin selesa..alhamdllah..
semga kehidupan baru ku ini dberkatiMU n dpermudahkan segala urusanku..aminnn...
buat pkcik kmbing...
ucapan jutaan terima kasih yg xterhingga ku ucapkan di ats segala pengorbanan yg telah dilakukan tuk diriku yg serba kekurangan ini..tak terucap rasanye jika dbandingkan nga apa yg telah diberikan kpd diriku...semga ALLAH membalas segala2nya..amin....

**sHaRinG iS CaRiNG **


♥Family Holidays♥

Daisypath Vacation tickers