aku n dia....

Daisypath - Personal pictureDaisypath

ijab & kabul kami....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

L.A.Y.A.N <<<@

Monday, May 31, 2010

31.05.2010

fuh...lebih kurang kol 6 pg td smp kt putra..cepat2 solat n naik ke star tuk balik cheras...smp umah kol7.15pg n cepat2 mandi tuk ke offce plak...
aaaaahhh..penatttt :P
akekekkeke..tp best dpt blik kg...[adem,jgn jelez :P]
hiihihi..
cerita di kg....hmmmm...
rumit n sukar tuk diluahkan..huhuhuhu...
apa yg aku bo perkatakan adalah amat poning kepalo den...
sobsobsob....
help2!!!!!...
kini aku serahkan kps NYA...
semoga permudahkan segalanya yg tgh kusut terbelit itu...
huahuahuahua..oh my atuk...tolongla cucu mu ini :P
akekekkeke...
kalu dipikir2kan lg sakit kpala...
kini aku pasrah :P [tajuk lagu Erra]
hmmmm....

Wednesday, May 26, 2010

balik kampung ^^

yeaaaaa!!!!
mlm ni daku balik kg halamanku :P
bus...jgn tggalkan aku
tuk jumpa bonda n ayah tersayanggg...
wingwingwing... (**)

kpd abgku di sarawak n kwn baikku di korea,
di harap anda2 supaya jgn jelez..
lalallala :P
hikhikhik...


so skg kene keje laju2 tuk settlekan semua keje sblum bercoti...
hikhikhikhik...
hope spjg aku cuti xde kes dr CITIBANK...
huhuhuhu...


p/s: keje laju2 dr skg smp kol5pm nnti :P

Monday, May 24, 2010

may-jun

xsabo rasenye nk balik kg 26hb ni...
tiket kol 9.30 pm...
hope semua berjalan lancar..aminn...
4ari kt kg..suke2...30hb mlm br balik kl..
31hb da keje..huuhuhu...
my mum da siap wt perancangan pe y kami nk buat nnti...
:P ape lg..kemas umah la...sian my mum..kne tggu aku blik br bo kemas..
cz umh kami skg tgh renovate...
haaa..hope aku smpt snap gmbr2 umh tgh renovate tuk tatapan abgku di sarawak y xbo balik.. :P
akekkekke... xtau la pesen mane ayahda kami ni designkan... :P
kuangkuangkuang...

nextweek pas balik kg,
progress tuk aku pindah umah kt cheras plak...
huhuhu..
oh my GOD...mesti penatkan...huhuhu
tp xpe la...my asst a.k.a pkck kambngku kan ade :P
wakakakka...gune jgn xgune :P
huahuahuahua...insyallah 04 or 05 jun nk settlekan semua tu..
cz 06jun kami plan nk g kenduri farid{media} kt rembau...
hohoho..insyallah...
hope semuanye berjln lancar...
aku risau psl pndah umah..huhuu...
ya ALLAH...permudahkan segalanya...amin...

P/S:insyaALLAH 29may g wedding kema-wan [UM] kt semerak,kelate...
rmate kpd pkck kmbing kt um slama 2thn :)

Wednesday, May 19, 2010

~K.E.B.O.S. + .S.A.N.A.N~

huhuhuhu...

knape?
sbb ape?
hal ape?

aku pun xtau....
huahuahuahua...

itu la aku rs skg...
dush2...
lari ko jauh2...
ko buat mood aku ilang...
xsuke!!!!!!!!!!!!!!

Monday, May 17, 2010

~Selamat Hari Guru~

ucapan `SELAMAT HARI GURU` ini ditujukan khas buat guru2 n pensyarah2 yg pernah mendidik diriku secara langsung @ xlangsung;

-di TADIKA YAYASAN TERENGGANU-BESUT
-di SEK.KEB.KAMPUNG RAJA,BESUT
-di SEK. MEN. TENGKU MAHMUD,BESUT[FORM1-3]
-di SEK. MEN. TEKNIK,BESUT[FORM4-5]
-di SEK. MEN. TENGKU MAHMUD,BESUT[FORM6]
-di UNIVERSITI MALAYA,2005/2006,2006/2007,2007/2008,2008/2009

juga buat maa n ayah serta 2 abgku yg byk mendidik aku ttg kehidupan di dunia ni...
juga buat sahabat2ku yg byk mengajar serta menasihat aku tentang erti kesabaran dlm hadapi dugaan kehidupan....

semoga kite semua diberkati NYA selalu...aminnn...

p/s: SELAMAT HARI GURU buat sahabat2ku yg bergelar guru...
^^ semoga suatu hari nnti aku jg dpt gelaran itu..insyaALLAH..aminnn..

Friday, May 14, 2010

musim kawen skg ^^

skg ni kalu tgk kalender aku kt meja offce,penuh nga tarikh2 kawen sahabat2ku...
hahhhaha..


29 may = sue trg(um/geo)
akma kelate(um/geo)+ wan pahang

06 jun = sue perak (um)+ faizal pahang
marini perlis (um/ekonomi)
farid kedah (um/media)-majlis kt bahau(pempuan)

07 jun = raja (jiran)
09 jun = faizal pahang (um/palapes)+ sue perak
farid kedah (um/media)
12 jun = abg wan kedah (um/senior geo)
19 jun = lias kedah (um/palapes)
26 jun = wan pahang (um/geo/palapes)+ akma kelate

selamat pengantin baru buat sahabat2ku semua...
semoga dpermudahkan segala urusan...
semoga majlis berjalan lancar semua...aminnn
-selamat berbahagia smp akhr hayat- ^^

Tuesday, May 11, 2010

Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan ke IPTA Program Pengajian Diploma Pendidikan Ambilan Julai 2010

Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan ke IPTA BELUM dibuka untuk capaian.



** Tarikh Semakan Keputusan bagi Program Pengajian Diploma Pendidikan ialah pada MINGGU KE-3 JUN 2010

mulai jam 12.00 tengah hari, harap maklum.

(Tertakluk kepada pindaan)


so....jommm!!!balik kg ari wesak ni...
lalallala..suke2!!!!!

Monday, May 10, 2010

^-^ thanks alot Pinas Comel

hehhehe...
weekend yg best n enjoy with finas a.k.a x-roomate/housemate pntai dlm...
wlaupun x jd tgk wayang tp still enjoy...
mkn macam2...jejalan sane sini...
n yg best dpt g psr mlm pntai dlm...sejak aku pindah ke cheras hmpr 4bln,
ni kali pertama aku ke sana balik..akekkeke..amat2 merindui suasana dlu..sobsobsob...
thnaks alot jgk buat razi cz sudi msk mcm2 :P
aku tukang makan jer..akekekke...
sungguh sayu utk aku tggalkan umah tu ptg smlm cz aku xtau bla lg aku dpt ke sane...huhuhu...itu mybbkan aku sedikit touching di kala babak2 terakhir bersama cik pinas...
papepun..thankss alot2 pinas cz buat ati ini gumbira dikala kepala berserabut..
hohohooho....

p/s: kamera bw tp lupe nk snap gmbor..wakakka :P

Thursday, May 6, 2010

selamat hari lahir syg.... [*-*]

hikhikhik...tajuk en3 tu tajuk lagu tau :p
lalalla...

appy besday tuk pkcik kmbngku...
ada kes lawak smlm...kami gyut2 sblum kol 12 lg...
ms alarm hp aku bunyi tu kami tgh syok bercerita...so aku tggu la abis dia bercerita br aku nyanyikan lgu besday..wakakka..aku hanya lambat 1 minit jer,aku da jd org ke 2...hahahha...cube teka sape org 1st wish????wahahhahaha...
sungguh aku terharu cz org tu snggup xtdo n tnggu tuk wish kt pkck kmbg aku..hikhikhik..
timekasih cik q***i.. :)
xpe...relax ar...bak kate kwn baik aku,dia nk tompng jer..biarkan..lalallala~~~
ok...tutup psl cite tu...

aku nk wish tuk pkck kambng aku ni ^^
-semoga pjg umr n murah rezeki slalu..
-semoga makin matang n tabah dlm harungi dugaan idup..
-semoga jadi ank y baik n soleh..
-semoga jadi hamba y taat pd PenciptaNYA..[jgn tggl solat tau] akekkeke
-semoga ganda2kan cr duit tau :p
-lastly...semoga impian menjadi kenyataan...insyALLAH....
usahawan muda Palong 3 ^^...berkat doa semua..aminnn...

wish from my mom tuk pkcik kambng...
-selamat hari lahir...
-semoga pjg umr n murah rezeki..
-jg solat
[aku nyampuk:cr duit byk2,bo kwn cepat ;p]my mom gelak2...


kenangan besday pkcikku 06052008-Universiti Malaya[tasik versiti/12am]
-rindu kamu2 semua... ^^ muahmuahmuah.... :P
thanks alot semua... =)







Tuesday, May 4, 2010

hmmmm...thankss alot...

sngguh x ku sangka...
isk2....xpela....
terima kasih byk2 tuk segala2nya...


moral of story : setiap keputusan perlu berbancang dahulu n tnye
pendapat semua
org...n xlupe jg perlu bg kerjasama, apa gune persahabatan bile
kite nk berbincang cr baik tp lngsng xnk dgr...
jgn salahkan sebelah pihak...
YaALLAH bantu la aku...berikan aku kesabaran tuk terima semua ini...
aku nk ingtkan diri aku sndri spya jangan bina kegembiraan
di atas kesedihan org lain...n aku arap xde la org wt aku
cmtu.hmmmm kalu ade pun apekan daya..aku xde kuasa nk
ubah sgalanya cz siapalah aku.....aku ank perantau..duk sini pun
sorg2...huuuhuhu...



pasni aku da xmo pikir lg...lallalalla...yg smlm,smlm punye...
arini hari lain..waakkaka...

sape leh tolong aku :p

hmmmm...
nape aku nk register online celcom xleh ek...
dah 2 hari aku try..xberjaya...
da dpt temporary pssword tp aku try xberjaya gak..
huahuahuahua...
poning den...
akekekke :P

p/s: arini aku xmo serabut2 otak cam smlm...
mslh kecik jd beso bile xde kerjasame nk berbincang...

pkck kmbng kate nk dtg kl weekend ni :p
tggu n lihat jer..aku xmo mgharap...lallalalla ^^
cuke2.. ;P

**sHaRinG iS CaRiNG **


♥Family Holidays♥

Daisypath Vacation tickers