aku n dia....

Daisypath - Personal pictureDaisypath

ijab & kabul kami....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

L.A.Y.A.N <<<@

Saturday, October 30, 2010

30.10.2010-saturday

hmmmm....
sabtu/30.10.10
arini keje....
hohohoohohoho...

tetiba perutku terase kecut...
ohuuuu...kuang..kuang..kuang...

oh my beloved bro,pulangla kamu weekend nnti.... :p
i need u so much....hikhikhik
terbng la kamu dr sarawak ke besut yea :p

02.11.10/9pm-aku balik besut...

hope semuanya baik2...aminnnn...
doakan daku....~~~

Thursday, October 28, 2010

28.10.2010

hmmmm...sudah 28.10.10..
dah akhr bulan da...
cpt sngguh masa berlalu...

mggu dpan balik kg...lallalalala♥♥♥
tapi aku kene pastikan yg aku tidak lambat lg utk kali ni...huhuhu
xsanggup aku nk kejar bas lg cm balik raye aritu..huhuhu...
hahahhaha..kalakar plak bila ingt balik...

alhamdulillah hmpr separuh da settle...
jzt tggu balik kg n settlekan pape yg ptut kt kg...
hmmmm..dup...dup...dup...
takut plak den..huahuahuahua...
kecut perut dah ni....
hope semuanya ok,aminnn...
xmo hurai pjg2 cz rs takut...
tnggu la next time utk huraian brikutnye :p
hikhikhik....


p/s: thanks alot pd semua yg byk menolong n membantuku...
bebyk tq..hanya DIA yg dpt mbalas jasa kalian... :)

Thursday, October 21, 2010

21.10.2010

syukur alhamdulillah...
pg td dpt msg dr Bank Islam...
mslh duit aku yg atm B.Islam telan tu dah dibankin balik dlm akuan aku...
alhamdulillah...
syukur pdMU ya ALLAH....
dlm keadaan aku yg kelam n kabut ni,
Engkau permudahkannya...Alhamdulillah...
weekend ni bolah nk settlekan brg2 yg belum beli lg...

alhamdulillah...♥♥♥♥♥♥♥

Wednesday, October 20, 2010

dugaan....aku redha...

smlm....aku diduga lagi...kali ni up lg..
pape pun...alhamdulillah xde yg cedera...cume kete jer...
aku trauma n takut..huhuhu
yaALLAH...
berikan hambaMU ini kekuatan n kesabaran nga ujian n dugaan yg Engkau bagi....
smga aku makin matang n sabar dlm lalui kehidupan ini serta sntiasa bersyukur pdMu Ya Rahman Ya Rahim....
bak kata akak offce aku, bykkan sabar nga dugaanNYA...yg pnting hari itu semua berjln lancar n xde pape yg xdiingini...aminnn..InsyaALLAH...
aku redha nga ujian MU Ya ALLAH...sesungguhnya aku umatMU yg sentiasa memerlukanMU dlm hidup ini...alhamdulillah.... :)

Friday, October 15, 2010

thanks alot....

alhamdulillah....
sgt2 bersyukur padaMU Yg Maha Esa...
Alhamdulillah...sesungguhnya Engkau lebih mengetahui apa yg Engkau aturkan utk perjalanan hamba2MU...aku bersyukur sgt2 di ats semua dugaan MU selama ini n kebahagian yg Engkau pinjamkan utkku skg...alhamdulillah...semoga Engkau permudahkan segala urusan yang Engkau tetapkan utk hamba2Mu ini...amin....

thanks alot utk ibuku yg sgt2 baik hati...
thanks alot utk ayahku jua...
thanks alot2 utk semua2....
aku sgt2 bersyukur n berterima kasih nga apa yg aku miliki skg...
alhamdulillah....

Thursday, October 14, 2010

......

aku rase aku takut.....
huuhuhu....

i need someone..plsss...
:(

kuatkan hambaMU ni ya ALLAH....

Wednesday, October 13, 2010

♥alhamdulillah♥♥♥

♥♥♥♥
hikhikhik..sebenonye i br blajo tuk wt bntuk ini ♥♥♥♥♥♥
hikhikhihhik...
lallalalla~~~


hmmmm...
alhamdulillah....syukur padaMU Ya ALLAH...
kerna permudahkan...alhamdulillah...
semoga berterusan dipermudahkan segalanya...insyaALLAH...
aminnnn...

Tuesday, October 12, 2010

12102010

:)
arini edit lagu kt blog =)
masukkan lagu Maher Zain- The Rest Of My Life
semoga ALLAH permudahkan segala urusan yg DIA tetapkan...
insyaALLAH....aminnnn

Monday, October 11, 2010

imbas kembali ^^

kite umatNYA yg merancang...
DIA yg tetapkan...

DIA uji kite nga mcm2 dugaan supaya kite kuat n bertambah kuat tuk hadapi semuanya...
supaya kite dekat n bertambah dekat nga DIA...
supaya kite dpt blaja erti redha dlm kehidupan yg DIA aturkan utk kite...

Alhamdulillah....
amat2 bersyukur n berterima kasih pd MU Ya ALLAH kerana sudi memberi utk aku merasa semua itu sebagai bekalan utk aku teruskan kehidupan ini...

duka itu sakit tp di kala kite redha nga ujian itu pasti DIA berikan kite ketenangan....
jadikan duka itu sebagai pengajaran..pasti ia akan jadi indah bila redha itu ada...insyaALLAH...

thanks ALLAH...
aku amat2 bersyukur n berterima kasih ats kehidupan ini...
semoga ENGKAU permudahkan segala urusan yg ENGKAU utuskan utk hambaMU ini....
aminnn...

thanks alot utk Azilah n Ina yg sama2 nga aku ptg smlm....
10.10.10/6.00pm

"berprasangka baik nga ALLAH,
itu ubat utk semua dugaan..."
~~~thanks alot azilah... =)

Thursday, October 7, 2010

thanks alot my dear ^^

For the Rest of My Life Lyrics

By: Maher Zain

I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart


thanks alot my dear cz bagi lagu ni kt aku n sanggup tulis lirik dlm msg smp 2pages n sent kol2pg td...
hahhahaha..
lenaku terganggu..
opsss tapi terharu bile aku bc n hayati lirik ni...
thanks alot2...
xsangka plak kamu tujukan lagu ni utk ku..ahaksss :P

inyaALLAH...semoga dipermudahkan segala urusan...aminnnn

Tuesday, October 5, 2010

bdk dengki nga aku....


mlm td ade bdk dengki nga aku...
aaaaaa!!!!
dia telah menguji aku n membuatkan aku jd gerammmm...
aaaaaaaaaa!!!!tidakkkkkk......




haaaa...tgk....
mkn pizza crunch sorg2...huhuhu
aaahhhh!!!saje buat perut aku lapa mlm td..huhuhuhuhu...
dengki!!!!!dengki!!!!.... :P

Monday, October 4, 2010

04102010

hmmmm...
jap je da masuk bulan oct..
cepatnye masa berlalu...rs cam xsempat nk kejar :P
ahahhahaha...

setelah sekian lama xupdate blog...
akhrnya arini terupdate gak...hahahhaha
bz la skg ni..pas raye aritu keje berterusan byk..
hohoohoho...
so xberkesempatan nk update...huahuahua...

hmmmm...da lama aku xberfikir n xmentensonkan diri...
tetiba harini aku terfikir n tertenson hanya kerana ada org kg nk men jodoh2kan plak..
wawawawawa....huahuahuahua...
ahhhh...abaikankan...huhuhuu...
abaikannnnn~~~huhuhu...
be cool girl...
dugaan....dugaan... :p ahaksss...

**sHaRinG iS CaRiNG **


♥Family Holidays♥

Daisypath Vacation tickers