aku n dia....

Daisypath - Personal pictureDaisypath

ijab & kabul kami....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

L.A.Y.A.N <<<@

Wednesday, December 22, 2010

.....22122010...

alhamdullilah...da 1bulan,2mggu....
tp agk terkilan utk dri sndri cz gmbr masih lg dlm simpanan softcopy...
huuhuhuuhu..
belom diprintkan lg....
da survey2 dlm internet pasl photobook...
teringin tp xpndai la plak..nk try2 tp xbo la plak dwld kt pc offce...
muhahahahhaha...tu mknanye keje itu xdibenarkan dilakukan di offce yea~~~ :P
poning2 palo den....
tgk yg kwnku nadiah punye photobook sgt cumill..sgt berkenan hati ini...
inginku abadikan kenangan pd hari 06nov2010 dlm kamus hidupku...ngeeeee~~~
akn ku berusaha...berusaha dan terus berusaha...utk capai impianku itu...aminnnn....

Wednesday, December 15, 2010

off 2 day :)

suke.....suke....
my mom n my dad ondaway dtg kl arini.... =)
so ank dia sorang ni tersgt suke smp off 2 day sambil2 abiskan annual leave :P
hikhikhik....
mlm ni pas keje aku terus ke bangi...tempat biase la...umh pkcik ku :)
my dad xjoin kami cz dia dtg kl ats urusan kejenye..cume drop my mom n my cousin kt umh pkcikku....hmmmm...

so...esk kami akn berjimba2....tp xsure ke mana arah yg mau di tuju cz kami xde driver..hohohoho....my makcik req driver dr nogori tapi.....xdpt den nk nolong....org nogori bz ee...n cannot join us..huhuhu...so...esk destinasinye blum tau lg....

Monday, December 13, 2010

cheras-msjd jamek-sogo-klcc

hahahhahahha..
smlm 12.12.2010....ari aku berjimba2 seharian...
xsedar diri...demam2 pun aku kuatkan semangat :P utk berjimba2..hikhikhikhik..
kejenye mensurvey barang2 yg aku inginkan....hohoohoho...
megasale kt sogo last 02Jan...
so sempat lg la utk aku mencari apa yg ku ingini nnti... ♥♥♥
^^ hehehhehe....
hmmmm..tp kan best kalu dpt shopping with.....
huhuuhu :(
xpela....bz person :) muahahhaha....


penat gile smlm....
teman ass(housemate) g mxs kt KLCC...yg syoknye ramai gile org...sempat kami tertdo kt sofa yg empuk itu~~~~ngeeeee
hahahahahahha...wt malu joo..hahahaha...

**sHaRinG iS CaRiNG **


♥Family Holidays♥

Daisypath Vacation tickers